Brzo i nezapaženo

Ni oni nisu imuni - biti poznat ne znači da vas loše stvari zaobilaze

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni su na meti provalnika češće od 'običnih' smrtnika. Tko se sve našao u ovoj neugodnoj situaciji.

Glumac Sven Medvešek bio je nedavno žrtva krađe kombija. Potraga je bila uspješna jer je glumac nedavno na Facebooku objavio kako je njegov kombi nađen!

Ipak, nije Sven ni prva zadnja slavna osoba kojoj se dogodio nesretan slučaj krađe. Svojedobno je opljačkan nogometaš Boško Balaban. U njegov dom upali su provalnici, a prema pisanju 24sata, uzeli su nakit u vrijednosti oko milijun kuna. Obitelj Balaban nije se javno očitovala o krađi.

Pročitajte ispovijest Mamićeve bivše supruge

Na meti je bila i Vanja Mamić. U dom nje i njenog bivšeg supruga Zorana Mamića upali su lopovi i otuđili plijen u vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna. Šokirana Vanja tada je izjavila kako je ostala šokirana kada je shvatila da je opljačkana dok je sa svojim djetetom bila u kući.

I poznati glazbenik Gibonni osjetio je kako je to kad ti netko otuđi sve stvari. Tijekom turneje u Amsterdamu, Gibonnija su opljačkali. Sa ekipom je otišao na ručak, a tijekom istog lopovi su im iz automobila otuđili sve. Tada mu je ukradeno sve što je bilo u automobilu.

PARTY SEZONE 'Nije lako izdržat ni godinu dana, kamoli 15'

Novinar i voditelj Danijel Delale također se našao na meti provalnika, a i Snježana Mehun ostala je svojedobno bez bundi i satova iz svog doma. Holivudskim zvijezdama provale u domove su svakodnevica, a ni regionalne zvijezde nisu ostale pošteđene. Pokradene su tako i pjevačice Seka Aleksić te Rada Manojlović. Izgleda da, unatoč svom osiguranju, lopovi znaju kako i kada doći do svog plijena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS