Cure detalji

Djevojka princa Harryja nije spremna – 'Ne želi se udati za njega!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka princa Harryja još nije spremna na brak, no on kaže da će se čekati koliko god treba...

Princ Harry i njegova odabranica Cressida Bonas zajedno su već dvije godine. Svoju vezu su skrivali od očiju javnosti, no prije nekoliko dana viđeni su zajedno na javnim događajima što je i pokrenulo sve glasnija šuškanja o skorašnjem vjenčanju u kraljevskoj obitelji.

Što kraljevska obitelj NE želi da znamo!

No, britanski mediji pišu kako se prinčeva odabranica još dvoumi između svojih snova o karijeri plesačice, ljubavi ali i života pod povećalom. Cressida navodno je priznala bliskoj prijateljici kako još nije spremna na brak, piše The Telegraph.

25-godišnja bivša studentica plesa morala je odustati od svojih snova i ambicija jer plesačka karijera nije prikladna za jednu potencijalnu članicu kraljevske obitelji. 'Svi je stalno pitaju o Harryju zbog čega se Cressida zna poprilično naljutiti i odgovoriti im da se ne želi udati za njega', otkrila je njezina prijateljica, dok i Harryjevi prijatelji tvrde kako će on teško pronaći bolju od nje. Svjestan je toga i sam princ budući da je navodno rekao kako će 'Cressidu čekati koliko god bude potrebno'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS