djevojka iz sjene

Ekskluzivno! Lijepa Tamara progovorila o vjenčanju s Lukom Šulićem

showbuzz DNEVNIK.hr

Tamara Zagoranski otkrila nam je čime ju je osvojio Luka Šulić, jesu li počeli planirati vjenčanje, ali i kako se slaže s Jelenom Rozgom.

Za razliku od Hauserove partnerice Jelene Rozge, zaručnicu Luke Šulića rijetko imamo priliku vidjeti u medijima. Tamara Zagoranski svom dragom bezuvjetnu podršku pruža iz sjene pa se o ljepotici koja je osvojila srce poznatog violončelista malo zna.

Ipak Tamaru smo sreli na zagrebačkoj promociji albuma 2Cellos pa smo iskoristili priliku da saznamo čime se bavi djevojka Luke Šulića, kako se slaže s Jelenom Rozgom te je li već odabrala vjenčanicu za svoj dan iz snova. "Bavim se osiguranjem, vodimo obiteljski posao. Ne šećem manekenskim pistama i nikada ni nisam šetala, to su neke krive informacije", govori nam Tamara.

U vezi s Lukom uživa od srpnja prošle godine, a nedavno su pale i zaruke i to na bajkovitom Novom Zelandu. "Da, istina je da smo zaručeni. Nemamo još datum vjenčanja, ali nadam se da će biti uskoro. Za sada još ništa nije spremno", otkriva atraktivna Slovenka.

A da joj s Lukom doista cvjetaju ruže potvrđuje i osmijeh koji Tamari ne silazi s lica na spomen njezinog zaručnika. "Uvijek je ljubazan, ima smisla za humor, voli me i sve bi napravio za mene. Jednostavan je i skroman", hvali ga ljepotica koja je na promociji albuma najviše vremena provela u društvu Jelene Rozge.

"U odličnim smo odnosima. Ne živimo u istom gradu, ali uvijek kad se sretnemo zajedno idemo na piće ili večeru", otkriva Tamara koja riječi hvale ne štedi ni kad je u pitanju novi album 2Cellosa. "To mi je, baš kao i Luki, najljepši album. Stvarno je emotivan i mislim da će to biti veliki hit. Dečki su ovo radili sa srcem, ovo je njihov stil muzike", zaključuje Tamara. Što je još otkrila pogledajte u videu Dnevnik.hr-a.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS