pomaže kao volonterka

Djevojka našeg reprezentativca poslala poruku Vladi: "Radit ćemo reportaže sve dok svaka osoba ne bude zbrinuta"

Dina Dragija Đorđe Jovičić/PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dina Dragija na Instagramu objavljuje slike i poruke s potresom pogođenih područja, a Vladi je poručila da će raditi reportaže sve dok i posljednja kuća ne bude obnovljena.

Djevojka nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja, Dina Dragija, jedna je od volontera koji su otišli pomoći na potresom pogođeno područje.

"Danas odobno idem na teren, sve što bude objavljeno vezano uz donacije bit će 100% provjerena informacija! Vladi RH predlažem da ispune obećano jer planiramo raditi reportažu (lokalno i globalno) sve dok svaka kuća neće biti obnovljena i svaka osoba zbrinuta. Članica smo EU - sredstava imamo, međunarodne organizacije također su spremne pomoći, ali Vlada ih treba kontaktirati. Bitna je profesionalnost, sposobnost i veliko srce Vlade RH da ista dobijemo i kvalitetno rasporedimo", napisala je Dina na Instagramu.

"Predlažem svima da kontinuirano obilaze stradala područja i javno iznose isključivo samo istinu! Bez straha i bez cenzure! Onaj tko želi informacije iz prve ruke neka kontaktira BBB. Također, uplate na njihov račun otići će u prave ruke! Primila sam video svake donacije koju su uručili ljudima - sve je transparentno", poručila je Dragija. Na društvenim mrežama je objavila i brojne storyje s informacijama svih kojima je pomoć potrebna.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS