Na putu prema gore

Do prije dvije godine slavni roditelji su je skrivali, a kći poznate ljepotice i velikog šarmera sad osvaja svijet!

showbuzz DNEVNIK.hr

Deva Cassel kći je Monice Bellucci i glumca Vincenta Cassela, a s tek 16 godina postala je zaštitno lice brenda Dolce & Gabbana.

Kći glumice Monice Bellucci i glumca Vincenta Cassella, 17-godišnja Deva Cassel ne prestaje oduševljavati javnost svojom pojavom, a u svojoj kratkoj karijeri već je postigla ono o čemu brojne njezine kolegice mogu samo maštati.

Postala je zaštitno lice brenda Dolce & Gabbana, baš kao i njezina slavna majka nekoć, a već je krasila naslovnice časopisa Elle i Vogue. Bila je glavna meta fotografa na Diorovoj reviji u Parizu, a pažnju je plijenila u elegantnom izdanju. Na sebi je imala široke crne hlače i korzet iste boje, koji su savršeno ocrtavali njezinu figuru.

Deva je krenula majčinim stopama i odlučila se baviti manekenstvom, a i više je nego očito da je naslijedila i njezine gene i ljepotu. S majkom je u sjajnim odnosima, a Monica podržava svoju kćer u njezinoj karijeri.

Podsjetimo, glumica je od 2017. u vezi s 18 godina mlađim umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom, a svoj ljubavni život također drži dalje od javnosti i medija. Prije njega Monicino srce osvojio je fotograf Claudio Basso, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. No, 1996. godine je upoznala glumca Vincenta Cassela, s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla "da" na vjenčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja.

Monica i Vincent dobili su dvije kćeri, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Detalj na škakljivom mjestu bilo je nemoguće ne primijetiti, neobičan topić dobro je istaknuo ono što je njoj očito bio cilj pokazati!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS