Imovina ide njima

Poznati su detalji oporuke Lukea Perryja: Bio je zaručen, ali sve je ostavio samo sinu i kćeri

Sophie Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prema oporuci, Luke Perry je sve što je imao ostavio svojoj djeci, sinu Jacku (21) i kćeri Sophie (18).

Glumački svijet oprašta se od Lukea Perryja, zvijezde serije ''Beverly Hills'', koji je preminuo u ponedjeljak u 54. godini života.

Dva dana kasnije poznati su i detalji njegove oporuke. Kako pišu strani mediji, sve što je imao Luke je ostavio svojoj djeci, sinu Jacku (21) i kćeri Sophie (18).

Perry je u trenutku smrti bio zaručen za Wendy Madison Bauer, koja je bila uz njega u posljednjim trenucima, no uz njegov bolnički krevet bila je i bivša supruga i majka njegove djece Minnie Sharp.

Kako bi se oprostila od oca, Perryjeva kćer Sophie vratila se iz Afrike, gdje je volontirala. 

''Luke je na sina i kćer bio jako ponosan. Sophie je u Africi pomagala djeci'', govori prijatelj glumca za kojeg svi imaju samo lijepe riječi.

Poslije njegove smrti, kolege i prijatelji na društvenim mrežama uputili su mu niz dirljivih riječi koje tjeraju suze na oči.

''Obitelj cijeni svu podršku i molitve koje dolazi iz cijelog svijeta te zahvaljuje što se u ovim trenucima poštuje njihova privatnost'', poručio je Lukeov agent Arnold Robinson.

Inače, Luke je hospitaliziran 27. veljače, taman kada je objavljeno da će se ''Beverly Hills'' opet snimati.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Obožavale su ga žene diljem svijeta, a uz njega su do posljednjeg trenutka ostale dvije koje su ga najviše voljele

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Luke Perry preminuo od posljedica moždanog udara

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS