Povodom koncerta

Depecheovci stigli u Zagreb: 'Lijepo je opet biti tu!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Depeche Mode u četvrtak, 23.svibnja 2013. nastupit će u Zagrebu na velikom koncertu u Areni!

Grupa Depeche Mode dan prije koncerta u Zagrebu sletjela je na zagrebački aerodrom u pratnji svoje ekipe. U zračnu luku su sletjeli iza 16 sati, a dočekale su ih brojne novinarske i snimateljske ekipe.

'Lijepo je biti opet u Zagrebu', poručili su dečki!

>> Depeche Mode oduševljava svakim koncertom na novoj turneji!

Čekaju ih garderobe pune cvijeća

Uz impozantnu pozornicu u Areni Zagreb nalazit će se veliki video zid na kojem će se izmjenjivati niz specijalnih efekata. Članove grupe Depeche Mode, Dave Gahan, Andy Fletcher i Martin Gore će dočekati garderobe s crnim foteljama te će, na njihov zahtjev, biti ukrašene s puno cvijeća. Za cijelo vrijeme boravka u Areni Zagreb će imati osobno osiguranje i to – zaštitarke! Obzirom na veliki broj koncerta u relativno kratkom periodu, europski dio turneje je vrlo zahtjevan te zbog toga žele jednu sobu u zelenoj opuštajućoj boji.

Nakon koncerta opustiti će se ambijentalnom muzikom i masažom. Osim fenomenalnom publikom, svjetske zvijezde se uvijek oduševe hrvatskom gastronomijom, pa će se ovaj puta na meniju za britanski trojac naći kombinacija mediteranskih i kontinentalnih specijaliteta.

Već četvrti put u Hrvatskoj!

Depeche Mode je grupa post-punka i popa koji su tijekom osamdesetih 'probili led' u električnoj glazbi, a danas su svakako najuspješniji elektronski bend u svijetu.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri već su tri puta posjetili Hrvatsku tako da nema sumnje da domaća publika ima velika očekivanja i od četvrtog koncerta povodom izlaska novog albuma 'Delta Machine'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS