Mučna priča

Razotkrivena njezina afera sa ženom? Glumica muža varala s kolegicom, a sad je sve izašlo na vidjelo

Denise Richards (FOTO: Profimedia) 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Denise Richards, koja je najpoznatija kao bivša supruga Charlieja Sheena, navodno je imala aferu s kolegicom iz showa.

Denise Richards (49) varala je muža Aarona Phypersa (47), kako tvrdi Daily Mail, s Brandi Glanville (47), kolegicom iz showa "Real Housewives". 

Prema pisanju britanskog tabloida, u sljedećoj sezoni bit će razotkrivena glumičina afera s Brandi. Tvrde kako je Denise ljubovala s kolegicom nekoliko mjeseci i govorila joj da ima otvoren brak s mužem. 

"Lagala joj je. To uopće nije bila istina i povrijedila bi Brandi, ali i svog supruga Aarona", ispričao je izvor za Daily Mail. Denise je upravo zbog afere, koja je izašla na vidjelo, prestala sudjelovati u snimanju showa. 

Naime, glumica se uzrujala zbog svega i rasplakala na setu te priznala kako će veza s Brandi uništiti njezinu obitelj.

Inače, Denise je poznata po turbulentnom odnosu s bivšim mužem, glumcem Charliejem Sheenom (54). Vjenčali su se 2002., a razveli već četiri godine kasnije. 

Njihov je razvod bio mučan i Richards je zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću. Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Charlie nije štedio ni njezinu bolesnu majku.

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali kako su "zakopali ratnu sjekiru". Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ni virus ih ne može spriječiti da razmjenjuju nježnosti, ljepotica se pohvalila tim trenucima

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS