za nju manje je više!

Rakošne obline prekrila je samo trakicama koje naziva haljinom, a tu su i brojni izrezi koje samo ona može ovako nositi

showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose uvijek pomiče granice svoje golišavosti bilo da se radi o izlascima u javnost, bilo da pozira za svoj Instagram profil na kojem ju prati više od 17 milijuna ljudi.

Demi Rose (26) već je poznata po svojim prilično oskudnim izdanjima u kojima pozira i na svom Instagram profilu, no uvijek uspije iznenaditi sve. 

Manekenka, koja se proslavila izraženim oblinama i fotografijama s minimalno odjeće, snimljena je kako dolazi na zabavu u londonski restoran u kojem se promoviralo lansiranje nove kolekcije jednog modnog brenda.  

Demi je obukla svilenu kreaciju s brojnim izrezima i trakicama te je restegnuta tkanina jedva pokrivala njezin raskošni dekolte, pozadinu i međunožje. No već iskusna Rose je samouvjereno pozirala fotografima i nije se zamarala time da bi mogla pokazati previše. 

Inače, atraktivna Engleskinja zadnjih godinu dana provodi u Španjolskoj i to na Ibizi, otoku popularnom zbog dobrog noćnog života. Demi ondje okida seksi fotografije u badićima i ostalim odjevnim predmetima koji skrivaju minimalne dijelove njezinog tijela. 

To se sviđa njezinim pratiteljima na Instagramu kojih ima više od 17 milijuna. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS