tužna sudbina

Manekenka koja se voli skidati na Instagramu ispričala kako se nosi sa smrću obaju roditelja

showbuzz DNEVNIK.hr

Otac manekenke Demi Rose, Barrie, preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Zvijezda Instagrama Demi Rose u intervjuu je ispričala kako ju je smrt obaju roditelja natjerala da "odraste jako brzo", a progovorila je i o tome kako se nosi s tugom.

Demin otac Barrie preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Godinama se brinula za majku, koja je zbog posljedica srčanog i moždanog udara ostala nepokretna.

"Izgubila sam oba roditelja. Moj otac preminuo je od raka, a mama je imala srčani udar koji je prouzročio i moždani udar kada sam imala 17 godina. Brinula sam se o njoj sedam godina", ispričala je bujna manekenka.

Daily Mail piše kako je Demi ispričala da je smrt roditelja naučila mnogo toga u životu, a svoja iskustva želi podijeliti sa svima koji su prošli kroz isto. "Zbog njihove smrti sam snažnija", priznaje Demi.

"Prošla sam kroz sve u životu. Imam osjećaj da me više ništa ne može pogoditi toliko duboko kao smrt roditelja", zaključila je Rose.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS