Kakva bomba!

Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama

Demi Rose (Foto: Profimeda) Profimeda 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Britanka Demi Rose krade pažnju gdje god se pojavi, a njezine golišave fotografije oduševljavaju i muškarce i žene.

Slavni Instagram model nevjerojatno bujnih oblina, Demi Rose još je jednom dokazala zašto ju smatraju kraljicom Instagrama. 

Bujna Britanka iz Birminghama karijeru je započela kao model za donje rublje kad se preselila u SAD. Njezin glavni adut od uvijek su bile gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu. 

Ipak, uz slavu dolazi i brojne kritike pa su je tako optuživali da se operirala nebrojeno puta ne bi li postigla sadašnji izgled. Tijelo u obliku pješčanog sata, široki bokovi i velike grudi ove dame bez premca su, pa su mnogi uvjereni kako se Demi podvrgla estetskim zahvatima. 

Također, optuživali su je i za promicanje nestvarnih ideala ljepote koji mogu dovesti do toga da se mnoge mlade žene uspoređuju s njom i ne osjećaju dobro u svom tijelu. 

Demi se nije dala uvući u raspravo o svom izgledu već je jednostavnim, ali efektnim potezom uzvratila svojim kritičarima - objavila je još golišavih fotografije koje bacaju u trans. 

Njezino najnovije snimanje za liniju kupaćih kostima održano je na Baliju, a Demi je pozirala u malom bikiniju tropskog uzorka u bazenu. Mora se priznati da ljepotica u ovom izdanju izgleda očaravajuće. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Zanosna plavuša koja princa Harryja nije uspjela odvesti pred oltar sada se udaje - za markiza Harryja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS