ne odustaje

Instagram senzacija ponovno skinula sve sa sebe i ostala u prozirnoj haljinici koja je malo toga pokrila

showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju u donjem rublju, a prozirna haljina joj je malo toga pokrivala.

Instagram senzacija Demi Rose nedavno je golicala maštu fanovima fotografijama iz francuskiih Alpa, a lijepa manekenka bujnih oblina ne staje s golišavim objavama.

Rose je na svom profilu na Instagramu objavila i fotografiju u donjem rublju dok joj je prozirna haljina malo toga pokrivala obzirom da je bila u tangama, a povodom 25. godina rođendana koji je proslavila obožavatelje je počastila fotografije provokativnom fotkom u minijaturnom bikiniju.

Da je oku ugodna poručili su joj brojni fanovi, a mlada manekenka ne krije da obožava dijeliti s fanovima svoje najnovije avanture, koje su u većini slučajeva u polugolom izdanju.

Demi Rose je nedavno u intervjuu otkrila kako se nosi sa smrću obaju roditelja. Demin otac Barrie preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Godinama se brinula za majku, koja je zbog posljedica srčanog i moždanog udara ostala nepokretna.

Manekenka kaže kako ju je smrt roditelja naučila mnogo toga u životu, a svoja iskustva želi podijeliti sa svima koji su prošli kroz isto.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS