Demanti

Objava ispravka teksta

showbuzz DNEVNIK.hr

Vezano za članak: ''Ovako je izgledalo raskošno vjenčanje Hrvatice koja od 2018. godine nije viđena u javnosti, procurile fotografije koje su tad objavili svi mediji'', g. Šelendić ističe kako je autor članka iznio neprovjerene i neistinite činjenice o događajima koji ne bi trebali biti uopće medijski popraćeni 13 godina nakon.

Niti su kako je implicirano u naslovu članka ''procurile fotografije'', a kojim naslovom autor pokušava stvoriti senzaciju kod čitatelja.

Josip Šelendić ni na koji način nije javna osoba niti predmet interesa javnosti, niti bi trebao biti, obzirom da se radi o privatnoj osobi koja svojim trudom i radom u sklopu obiteljske firme sa više od 100 godina tradicije u poslovima obrade metala, pruža kompletnu uslugu modeliranja i nabave materijala do konačnog proizvoda.

G. Šelendić niti u kojem pogledu nije osoba od javnog interesa, niti poslom niti svojim privatnim životom. Radi se o obiteljskom čovjeku u čiju privatnost se nepotrebno putem medija zadire i od njegovog života izmišlja senzacija.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS