Nisu se suzdržavali

Ne želi biti u sjeni mlađe sestre o kojoj svi pričaju, pa je požurila objaviti fotke na kojima razmjenjuje strasti s novim dečkom?

Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Delilah Belle Hamlin i Eyal Booker na Instagramu su objavili svoje strastvene fotografije iz meksičkog Tuluma, gdje uživaju u vrućem odmoru.

Meksički Tulum ovih je dana popularno odredište brojnih poznatih lica, pa se tamo na odmor otputila i mlada zvijezda Instagrama Delilah Belle Hamlin i njezin novi dečko Eyal Booker, koji uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a koliko im je lijepo, pohvalili su se i na društvenim mrežama.

Eyal je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija na kojima iz strastvenog zagrljaja ne ispušta Delilu dok ju ljubi u bazenu luksuznog hotela Nobu u Cabu San Lucasu.

Čini se kako 22-godišnja Delilah ne želi biti u sjeni mlađe sestre 19-godišnje Amelije Hamlin, koja se ovih dana našla u centru pozornosti zbog ljubavne veze s razuzdanim Scottom Disickom, pa i ona pokušava dobiti novih pet minuta slave. Njezin Instagram ovih dana vrvi golišavim fotografijama na kojima pokazuje isklesano tijelo i bujne obline, zahvaljujući kojima je postala tema brojnih razgovora i medijskih napisa.

Putovanja su jedina stvar kojom se Delilah i Eyal u posljednje vrijeme bave. Prije Tuluma uživali su u čarima grčkog Santorinija, kamo su se uputili iz njegova stana u Londonu. Golupčići su u javnosti prvi put zajedno viđeni u travnju na popularnom glazbenom festivalu Coachella.

Delilah i Amelia inače su kćeri slavnog holivudskog para Lise Rinne i Harryja Hamlina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS