opa!

Seksi sestre u minijaturnim badićima prošetale plažom, vidi se da su gene naslijedile od slavne majke

showbuzz DNEVNIK.hr

Delilah Belle Hamlin je Instagram zvijezda i prati ju 1.2 milijuna ljudi dok je Amelia Hamlin krenula stopama roditelja Lise Rinne i Harryja Hamlina i bavi se glumom.

Sestre Delilah Belle Hamlin (21) i Amelia Hamlin (18) skupa su prošetale plažom nakon popuštanja mjera zbog koronavirusa i pokazale seksi tijela u minijaturnim kupaćim kostimima. 

Kćeri glumačkog para Lise Rinne(56) i Harryja Hamlina (68) privukle su u četvrtak pažnju prolaznika u kalifornijskom gradu Malibuu. Starija Delilah, koja je Instagram zvijezda i ima 1.2 milijuna pratitelja, obukla je jednodijelni badić cvjetnog uzorka. 

Amelia, koja se bavi glumom kao i njezini roditelji, je pokazala savršenu figuru u smeđem bikiniju, a gornji dio joj se čini mrvicu premalen. Inače, majka djevojaka Lisa se proslavila u sapunicama "Melrose Place" i " Days of Our Lives", a trenutno je dio reality showa "Real Housewives of Beverly Hills".

Rinna je nekad bila na listama najljepših glumica, no sada šokira izgledom svog lica nakon brojnih plastičnih operacija. Glumica je prošle godine iskreno progovorila o teškim trenucima sa starijom kćeri Delilah. Otkrila je kako je njezina kći gotovo umrla od anoreksije.

"Gledam Ameliju kako ide dva koraka naprijed, jedan natrag. Nije nam lako. Ne može se tu reći 'sada je sve u redu, omogućili smo joj pomoć, prihvatila je bolest i liječila se, sve je to u redu'. To ne ide tako, reći 'sad je gotovo'. Ne, svaki dan je izazov, idemo dan po dan", ispričala je Lisa koja je u braku s glumcem Harryjem 23 godine.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS