"Sad sam zadovoljan"

Dijeta je za Dreleta samotan posao: "Otresao sam sa sebe težinu prosječne manekenke"

Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Voditelj i komičar jedan je od sudionika pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Davor Dretar Drele jedan je od sudionika pete sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Duhoviti voditelj i komičar bit će, sigurni smo, atraktivan natjecatelj, a o angažmanu i kilogramima progovorio je u intervjuu za Dnevni Avaz. "Što se kandidata tiče, svi su izuzetno simpatični, beskrajno dragi i duhoviti. Probe prolaze u smijehu, veselju i radosti, smijemo se jedni drugima i divimo transformacijama za koje su zaduženi vrsni majstori šminke i kostima. Imamo i jednog Bosanca, jer što ti je show bez njega? Amel Ćurić je fantastičan prijatelj, upoznali smo se ranije na snimanju nekih humanitarnih kvizova, savršeno se nadopunjujemo", priča Drele.

Budući da je svojedobno i bio član hip hop grupe "Dreletronic", pitali su ga i o povratku na glazbenu scenu. "Ni u ludilo! Moja supruga je stavila apsolutni veto na takav potez, jedva sam preživio pet godina potucanja po disco klubovima, presvlačenja po skladištima i tulumarenja do zore. Glazbu mirna srca prepuštam mladim, lijepim i talentiranim ljudima, ja više nisam ništa od toga".

Davor Dretar Drele (FOTO: Anamarija Batur)

Poznata je i Dreletova borba s kilogramima. "Moj osobni rekord je 134 kilograma, trenutno sam na 103, uplašio sam se za zdravlje i otresao sa sebe težinu jedne prosječne manekenke, pa sam za sada zadovoljan postignutim. Spremam se za završni rad, da skinem još petnaestak kilograma, i to bi bilo to, ali nikako skupiti odvažnosti. Dijeta je strahovito samotan posao, dok se debljaš, oko tebe su prijatelji i pjesma, a kad mršaviš, sam si kao pas", zaključio je Drele.

Davor Dretar Drele (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS