kao jaje jajetu!

Davor Bilman pokazao svog sina! Zbog jednog detalja neodoljivo sliče, evo kako izgleda njegov nasljednik

Davor Bilman sa sinom Leom - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Davor Bilman objavio je fotografiju sa svojim sinom Leom, nevjerojatno je koliko sliče zbog jednog detalja.

Naš dugogodišnji član žirija ''Supertalenta'' Davor Bilman rijetko se hvali privatnim trenucima na društvenim mrežama, ali ovog puta napravio je iznimku.

Bilman je podijelio fotografiju sa svojim sinom koji mu neodoljivo sliči, a čim vidite fotografiju vidjet ćete i zašto.

"Roditeljsko uvjeravanje, kroz jedno uho unutra, kroz drugo van (u ovom slučaju samo pod br. 2)", napisao je Bilman uz selfie sa sinom i otkrio da su bili na ručku.

Bilman je sina Lea dobio s prvom suprugom Vesnom. Mladić ima 23 godine, a kako izgleda pogledajte u nastavku.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Je li ovo uopće majica? U prozirnom materijalu ispod kojeg se sve vidjelo pojavila se u kinu

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Slavna glumica i bivša supruga Sylvestera Stallonea ljetuje u Hrvatskoj, fotkala se s osobljem restorana na Hvaru!

Povezana vijest Celebrity Bilman se u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta pojavio s jednim modnim dodatkom, u anketi nam možete reći kako mu stoji!

Povezana vijest Celebrity Bilman iznenadio objavom posvećenom Martini Tomčić, unatoč žestokom sukobu koji su imali u Supertalentu brzo mu je uzvratila!

Povezana vijest Celebrity Prizori obiteljske idile Maje Šuput rastopili su sve koji su vidjeli ove fotografije, Bloomu je teško odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Šuput je uvijek raspoložena za plažu, sunce i pijesak: U ovom bikiniju izgleda kao zvijezda naslovnice!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS