Pretužno...

Preminuo sin slavnog sportaša, tužnu vijest objavio je na društvenim mrežama, dječak je imao samo 6 dana

showbuzz DNEVNIK.hr

David Pastrnak objavio je na Instagramu tužnu vijest o smrti sina Vigga, koji je imao samo šest dana.

Češki profesionalni hokejaš David Pastrnak prolazi najteže dane u životu nakon što mu je preminuo sin Viggo, koji je imao tek šest dana, a dobio ga je s djevojkom Rebeccom Rohlson.

Shrvani 25-godišnji David tužnu je vijest podijelio sa svojim pratiteljima na Instagramu i dirnuo ih do suza.

"Viggo Rohl Pastrnak, rođen 17. lipnja 2021., preminuo 23. lipnja 2021. Imali smo anđela koji nas je pazio i zvali smo ga sinom. Bit ćeš voljen zauvijek. Molim da poštujete našu privatnost dok prolazimo ovo razdoblje slomljenih srca", napisao je David u emotivnoj objavi i uz fotografiju dječjih nožica, a uzrok sinove smrti nije otkrio.

Uz brojne izraze sućuti obožavatelja i pratitelja, sućut su mu podijelili i igrači njegova tima američkih Boston Bruinsa, kao i Udruga igrača NHL lige.

U svibnju ove godine otvoreno je priznao koliko se raduje dolasku sina na svijet i kako su neke stvari postale manje važne.

"Dođem kući i uopće ne razmišljam o hokeju, očito imam druge prioritete. Spremamo se za bebu i ne možemo biti uzbuđeniji", izjavio je za NHL.com.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Zanimljivosti Pogledajte kako je preslatki princ George zasjenio ostatak tribina na utakmici Engleske, ali jedna stvar nije mu se baš svidjela

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS