Oduševljen je!

Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda

David Boreanaz (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

David Boreanaz snima seriju "Seal Team" u Beogradu.

Američki glumac koji je na malim ekranima osvojio brojna ženska srca, danas 50-godišnji David Boreanaz i njegova snimateljska ekipa okupirali su beogradske ulice na kojima se snima treća sezone popularne serije "Seal Team" koja se prikazuje na Doma TV. 

Kako to izgleda pokazao je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje je objavio nekoliko fotografija i snimaka sa seta koje su nastale na tamošnjim poznatim lokacijama.

Radnja serije prati elitnu vojnu jedinicu čijeg vođu glumi David u ulozi Jasona Hayesa, a snimanje je oduševilo stanovnike Beograda, kao i grad glumca. 

David se glumom bavi od 1993. godine, a osim serije "Buffy ubojica vampira" proslavio se i u seriji "Kosti" te "Seal team".

Kada ne glumi uživa u obiteljskom životu sa zgodnom suprugom Jaime Bergman s kojom ima dvoje djece, a par se vjenčao 2001. godine. Davidu je to drugi brak, dok mu je prvi sa socijalnom radnicom Ingrid Quinn trajao svega dvije godine, od 1997. do 1999. godine.

  1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Jedna od naljepših Hrvatica pokazala obline i top formu u kupaćem kostimu: "Savršena si"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS