Kada Becks slavi

Okupile se legendarne 'spajsice' - imaju novu članicu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni bivši nogometaš proslavio je 'okrugli', 40. rođendan u Marakešu, u društvu slavnih prijatelja. Pao je i jedan veliki reunion.

David Beckham ovaj je vikend raskošnom proslavom, ni manje ni više, u Marakešu, obilježio svoj jubilarni, 40. rođendan. Uživao je uz obitelj, a ponosna supruga Victoria neke od najljepših trenutaka zabilježila je i na Instagramu.

Becks iskusno 'ukrao show' sve popularnijem nasljedniku

Na impozantnoj listi uzvanika našle su se brojne slavne face, poput 'kućanice' Eve Longorije, no najviše pažnje privuklo je svojevrsno okupljanje legendarnog girl benda 'Spice Girls'.

Lete im, lete, tridesete - zvijezde koje ove godine pune 40

Sigurno se sjećate punog sastava popularnih 'spajsica', a na Becksovoj rođendanskoj proslavi pojavile su se Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C i naravno, njegova supruga, Victoria Beckham. Nedostajala je jedino 'Scary Spice', tj. Mel B, no djevojke su doskočile i tom problemu.

S curama se fotkala zgodna Eva Longoria i na svom Instagram profilu pohvalila se kako je 'postala nova spice girl'.

Ekipa se u Marakešu očito odlično zabavljala, od bivših 'spajsica' pa sve do Becksovog i Victorijinog najstarijeg sina Brooklyna, koji u posljednje vrijeme sve češće partija sa slavnim facama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS