"poput finog vina"

Prizor Beckhamovog rastezanja raspametio žene: U fokusu njegova stražnjica i tetovaže kojih ima čak 63

showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham je objavio fotografiju kako vježba u kratkim hlačicama i majici bez rukava.

David Beckham redovito vježba i s godinama sve bolje izgleda, pa je nekima teško povjerovati da već u 46. 

"Trebalo mi je neko vrijeme da dođem u ovaj položaj rastezanja, no dobro je nakon ranog vježbanja prije trčanja do škole. Odličan način za započeti dan", napisao je umirovljeni nogometaš pokraj fotografije na kojoj odrađuje trening. 

U kratkim hlačicama i majici bez rukave u prvi plan je došla njegova stražnjica i brojne tetovaže kojih, kako pišu strani mediji, ima čak 63. Tijekom vježbanja David je imao na glavi kapu, a njegova slika je oduševila žene. 

"Ummm", "Poput finog vina...nešto da vam razvedri petak, dame", "Odlična fotka", "Tako dobro izgledaš dok se rastežeš", "Mislim da sve žene ovo cijene kao ja", komentirale su. Objava je u nekoliko sati sakupila više od milijun lajkova.

Inače, David je nedavno iznenadio javnost na predstavljanju nove kolekcije njegove supruge Victorije Beckham na Tjednu mode u Londonu. Iskombinirao je bijele čarape na sandale i mnogi su isticali da samo njemu to može proći te da je tako pokrenuo opet taj grozni trend. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS