jasno je na koga je!

Zvijezda Kumova pokazala svoju najveću inspiraciju, fanovi se ne mogu načuditi njezinim godinama!

Daria Lorenci Flatz Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Ovu glumicu gledamo u seriji "Kumovi", a često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života. Baki je sada posvetila podužu objavu.

Glumica Daria Lorenci Flatz iz naše hit-serije "Kumovi" na društvenim mrežama podijelila je fotografiju svoje bake, a posvetila joj je i emotivan opis.

''Moja baka Nada u 95. godini, i dalje predivna! Danas je imala farbanje. Koja snaga i inspiracija. I samo da se zna, život joj je bio daleko od laganog. Kako ono ide - teška vremena stvaraju jake ljude, laka vremena slabe. Daj Bože da nas evolucija dovede u točku da nam ne trebaju teška vremena za koja moramo biti jaki'', napisala je glumica na Instagramu.

Brojni obožavatelji odmah su joj se javili u komentare.

''Divna baka, mama, naravno i ti'', ''Divno rečeno!'', ''Daria, sretni ste što imate baku i mamu, a tek da ovako dobro izgleda. Kad sam vidjela fotku, osjetila sam potrebu da je jako zagrlim. Uživaj s njima dvjema'', pisali su obožavatelji ispod objave.

Zvijezda "Kumova" nedavno je na Instagramu objavila i fotografiju s majkom, a fanovi su bili u nevjerici zbog rođendana koji je slavila. Više o tome pročitajte OVDJE.

  1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity P. Diddy prije dvije godine bio je i u Hrvatskoj: Seve je tad objavila da ju je odmjerio, a družio se i s našom uspješnom glumicom

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omiljeni domaći voditelj i samozatajna supruga plijenili su poglede na promociji filma, pažnju svih privukao je još jedan detalj!

Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, nemamo je često priliku vidjeti na javnim događajima

Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

U srpskom realityju prevario je trudnu zaručnicu, ali to ne želi priznati, ona mu poslala žestoku poruku: ''Monstrume!''

Povezana vijest Preporuke Odličan scenarij, priča i fantastičan glavni lik koji vas očarava svakom novom scenom!

Povezana vijest Celebrity Lijepa političarka i naš glazbenik u sretnom su braku već 17 godina, a sada su uhvaćeni u rijetkom izlasku, evo koji je bio povod!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS