lijepe želje

Danijela Martinović kraj godine dočekala s velikim osmijehom, mnoge je oduševila porukom koju je uputila

Danijela Martinović Mario Poje/PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Danijela Martinović je na Instagramu svima poželjela sretnu, nasmijanu i udobnu 2022. godinu, a dobila je brojne lijepe želje svojih pratitelja.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu se oprostila od 2021. godine te je svima zaželjela sretnu 2022.

"Da nam svaki korak bude dostojan Puta! Sretna Vam, ugodna, udobna, nasmijana i radosna 2022. godina! Vaša Danijela", napisala je pjevačica u opisu fotke na kojoj pozira nasmiješena u elegantnom izdanju.

"Diva", "Sretno mila u Novoj godini i želim ti sve naj", "Sretna i tebi draga Danijela, želim ti bezbroj lijepih trenutaka koji ispunjavaju život", samo su neke od lijepih želja koje je dobila od svojih brojnih pratitelja.

Inače, Danijela je nedavno odlučila i progovoriti o svojem privatnom životu i emocijama nakon što su ona i Petar Grašo prekinuli ljubavnu vezu dugu 26 godina.

U intervjuu koji je dala za magazin Gloria osvrnula se na nove početke u svojem životu i otkrila je što joj je najviše pomoglo u teškim trenucima.

"Ne možete mimoići trenutak koji je neizbježan", izjavila je tada.

Dotad se u medijima nije oglašavala na tu temu, čak ni nakon što se pročulo da je Petar u vezi s Hanom Huljić, i to navodno od ovog ljeta. Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fotografije s pjevačem.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS