sve ispričala

Danijela Dvornik otkrila kako trenutačno izgleda njezin život i zašto se odlučila zaposliti, javila se i Ella

showbuzz DNEVNIK.hr

"Moj život trenutačno: Dođem kući oko ponoći ili kasnije, umjesto tuširanja se bacim u more (noćno kupanje), zaspem k'o mrtva", napisala je na Instagramu Danijela Dvornik.

Danijela Dvornik je počela nedavno raditi u jednom wine&cheese baru na otoku Braču, a na Instagramu je sa svojih skoro 97 tisuća pratitelja podijelila kako se osjeća otkako je zaposlena.

"Moj život trenutačno: Dođem kući oko ponoći ili kasnije, umjesto tuširanja se bacim u more (noćno kupanje), zaspem k'o mrtva. Ujutro preskočim alarm i probudim se oko 10 sati, ne treniram, pijem litre i litre vode, manje jedem i hitno trebam pedikuru i frizera (puštam sijedu)", napisala je Danijela te je objasnila i zašto radi.

"Za sve one koji me pitaju "zašto radim", odgovor je jednostavan, "da budem korisna sebi i drugima", da ispunim dugo ljeto i da se družim. U petak mi stiže ekipa i jedva čekam da ih vidim. A i proslavit ćemo Dinov rođendan ", zaključila je u svojoj objavi uz koju je objavila selfi. Na objavu se javila i njezina kćer, influencerica Ella Dvornik.

"Radiš da bih ja imala popust na vino", našalila se Ella. Brojni pratitelji pohvalili su njezinu odluku i podržali je u njoj. Danijela je nedavno podijelila i fotku s radnog mjesta te je dala već naslutiti da se bavi konobarenjem.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS