Dobro joj stoji crvena!

Danijela Dvornik objavila fotke u zanimljivom crvenom badiću, zbog jedne je stvari dobila posebnu pohvalu!

Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Danijela Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju u badiću, pa dobila niz komplimenata na račun izgleda.

Danijela Dvornik uživa u čarima ljeta i toplih dana, a na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografije s plaže na kojima pozira u crvenom badiću, za koje je dobila brojne komplimente.

"Danas samo ležim. Takav mi je dan", napisala je kratko uz fotografije, a dobila je pohvale što nije koristila nikakav filter za njihovo uređivanje.

"Nema filtera, žena zgodna", "Crveno ti super stoji", "Prekrasna, uživaj", "Ne znam kakav ti je bio dan, ali izgledaš fantastično. Sve pohvale. Uživaj ženo kad ti Bog dao", "Nikad ljepša i zgodnija", zaključili su njezini pratitelji.

Danijela često na društvenim mrežama s pratiteljima dijeli kako provodi dane, što je kod nje novo i čime se bavi, na Instagramu je prati više od sto tisuća ljudi, a njezine objave nerijetko izazivaju reakcije i pokreću rasprave.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Nikad bujniji dekolte Žanamari je istaknula u seksi crvenoj haljini, komotno može stati uz bok svjetskim divama!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS