Kobni silikoni

KATASTROFA 'Skoro sam umrla! Izgubila sam velike količine krvi'

showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša WAG-sica Danielle Lloyd progovorila je o sedam operacija grudi, koliko ih je sveukupno imala. Sve je počelo kada su silikoni eksplodirali.

Bila je missica, manekenka, i supruga nogometaša Jamieja O'Hare. No, brak joj je propao, a karijeru je zanemarila upravo zbog braka te djece koju je tijekom istog rodila. Brak joj je propao, kaže Danielle Lloyd, upravo zbog svega što je prošla sa svojim grudima.

Srećom, Danielle je danas potpuno zdrava. Naime, 2012. godine bila je žrtva lošeg estetskog zahvata. Silikoni su joj u grudima eksplodirali jer se ispod mišića nakupila krv. Zbog svega, doktori su joj preporučili da silikone u potpunosti ukloni, što je i napravila. Nakon svega, grudi su joj izgledale grozno. Kaže da nije imala skoro ništa te da joj je samopouzdanje bilo na potpunoj nuli.

Danielle je prvi put nedavno progovorila o svemu u britanskim medijima te tvrdi da je zbog svega jako palo njeno samopouzdanje, a to je toliko naštetilo njezinom braku da se na kraju razvela.

'Skoro sam umrla. Bilo je jako ozbiljno, izgubila sam velike količine krvi. Bila sam depresivna i zgrožena. Nisam imala grudi, samo kožu. To je utjecalo na moj brak, nisam se osjećala dobro i nisam htjela da me vidi golu', ispričala je Danielle. Nakon svega, otišla je i na sedmu operaciju grudi te je danas sretna i zadovoljna.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS