tko je tu lud?

Slavni glumac platio 63.000 kn za testiranje na koronavirus, a onda mu odbili dati rezultate: Razlog je bizaran

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Daniel Newman iz serije "Živi mrtvaci" testirao se u Americi na koronavirus.

Glumac Daniel Newman (38), koji se proslavio u seriji "Živi mrtvaci", platio si je test na koronavirus jer je otkrio da je bio u kontaktu sa zaraženom osobom. 

Newman je o svemu progovorio na Instagramu istaknuvši kako je testiranje platio 9.000 dolara što je oko 63.000 kuna, no rezultate mu nisu dali.  

"Bio sam u Australiji gdje sam bio u kontaktu sa zaraženim ljudima. Uskoro sam dobio neke simptome", rekao je. Čim je došao u Ameriku počeo je kontaktirati bolnice i centre za hitnu njegu. 

"Nitko mi se nije javljao. Tek nakon nekoliko pokušaja javila mi se jedna hitna služba koja je potvrdila da se moji simptomi podudaraju sa simptomima koronavirusa", ispričao je. Glumac se odmah uputio u bolnicu u svojoj blizini i obavio testiranje koje si je morao sam platiti. 

"Nakon što sam se testirao i platio velike novce, rekli su mi da vlada ne dozvoljava obradu rezultata mojih testova jer imam blage simptome. Rekli su da nisu pripremljeni i da obrađuju testove ljudi s teškim simptomima, testove starijih osoba i onih koji su bili u inozemstvu", otkrio je Daniel. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Potres Dirnula životnom pričom i talentom, a sada prikuplja novac za obnovu Zagreba: "To mi puno znači"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS