ima se, može se

Multimilijunaš priredio pravi spektakl u Dubrovniku, zaruke prijatelja proslavili kao u filmu, a kamere su sve zabilježile!

showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian priredio je raskošni vatromet prijateljima Billu Perkinsu i Lari Sebastian, koji su se zaručili na Srđu.

Playboy i multimilijunaš Dan Bilzerian (39) ni na čemu ne štedi dok plovi u luksuznoj jahti po Jadranu, a iskoristio je zaruke prijatelja da još jednom pokaže koliko je velikodušan. 

Kralj Instagrama, kako mu je nadimak, od srijede boravi u Dubrovniku, koji je razgledao sa svojim društvom, a navečer se s njima uputio na Srđ. Tamo su se Danovi prijatelji, filmski producent i igrač pokera Bill Perkins i plesačica Lara Sebastian zaručili. 

Bilzerian im je odlučio na svoj način čestitati, pa im je priredio raskošan vatromet u kojem su građani u cijelom Dubrovniku mogli uživati. Nakon posebnog događaja Dan se sa zaručenim prijateljima i ostatkom društva uputio na luksuznu jahtu na kojoj su, kako se čini, slavili do ranih jutarnjih sati. 

Inače, Bilzeriana na Instagramu prati 31,9 milijuna ljudi, a svakodnevno dijeli fotografije na storyju s našeg Jadrana, pa je to odlična promocija za turizam koji pati zbog pandemije koronavirusa. Iako se hvali raskošnim odmorom i društvom, Dan malo manje dijeli slike sa svojih zabava

Ipak, njegovo društvo nije propustilo priliku da se pohvali, pa su otkrili da ih multimilijunaš časti skupim pićima, morskim specijalitetima i brzom hranom te je unajmio i DJ-a da ih zabavlja. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS