'više neću moći...''

Mrle otkrio da ima zdravstvene probleme, morat će se odreći jedne stvari: ''Tajio sam, idem na operaciju...'

Damir Martinović Mrle Grgo Jelavic/PIXSELL 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Član Leta 3 Damir Martinović Mrle otkrio je da mora ići na operaciju zbog problema s koljenom.

Damir Martinović Mrle u Dubrovniku je fotografiran sa steznikom na lijevoj nozi, a kasnije je otkrio i što se dogodilo. 

''Tajio sam to, ali sad sam ga zaboravio skinuti. Imam problema s meniskusom, a kako nisam išao redovito na terapije, morat ću na operaciju. A to je sve zbog toga što sam previše nosio visoke pete. A dobro su mi oni desno orijentirani rekli da štikle nisu za muškarce. Nakon operacije ih više neću moći nositi'', rekao je Mrle za 24 sata.

''Ali evo, našao sam lijepe sandale. I dalje ću raditi na kostimima, baš moram na probu za jedan kostim koji ću nositi na Sarajevo Film Festivalu. Na zatvaranju ću biti DJ Demian, to je moj alter ego'', dodao je.

Na Dubrovačkim ljetnim igrama ovih dana tema je predstava "Oluja" na kojoj radi i Mrle. On i njegova partnerica Ivanka Mazurkijević bili su zaduženi za glazbu u ovom izdanju poznatog Shakespeareova djela u režiji i adaptaciji Vite Taufera. 

Podsjetimo, Let 3 su s pjesmom ''Mama ŠČ!'' bili na Eurosongu 2023. godine, a ove su godina bili velika podrška našem Baby Lasagni.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nove obiteljske fotografije Maje Šuput raznježile su pratitelje, ali ipak je najveću pozornost ukrao maleni Bloom!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Naša zlatna džudašica pohvalila se isklesanom sportskom figurom u badiću: ''Olimpijska boginja''

Povezana vijest Celebrity Tiktokerica tvrdi da je mlada američka pjevačica ukrala veliki Oliverov hit, zvuči li i vama pjesma isto?

Povezana vijest Zanimljivosti Ovako je izgledalo vjenčanje Brene i Bobe koje i danas slovi kao jedno od najglamuroznijih na našim prostorima: "Došli su ljudi iz čitavog svijeta..."

Povezana vijest Celebrity Znate li tko je preslatka djevojčica s fotografije? Naša influencerica prisjetila se školskih dana: ''Torba je bila veća od mene''

Povezana vijest Celebrity Rakitićeva Raquel odgovorila na osude zbog outfita koji je nosila u Međugorju: ''Nisam bila gola, ne osuđujte prije nego što znate istinu''

Povezana vijest Celebrity Lidija Bačić s bujnim poprsjem u prvom planu zagolicala je maštu pratitelja koji joj pišu: "Lile, izgledaš kao bomba!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS