Kakva sličnost!

Majka mu je slavna seks bomba, a i on svojim izgledom privlači pažnju: ''Kao blizanci ste!''

Damian Hurley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Damian Hurley iz dana u dan sve više liči na svoju majku Elizabeth Hurley.

Damian Hurley ovih je dana odao počast legendarnoj modnoj kombinaciji svoje majke, glumice Elizbeth Hurley, koju i dandanas dobro pamtimo. Riječ je o Versaceovoj haljini sa spajalicama koja je inspirirala 17-godišnjeg Damiana u odabiru sakoa i koji neodoljivo podsjeća na majčinu haljinu.

Elizabeth je haljinu odjenula 1994. godine na premijeri filma "Četiri vjenčanja i sprovod", gdje se pojavila u društvu Hugha Granta, s kojim je tada bila u ljubavnoj vezi. 

Elizabeth je veliki uzor u Damianovu životu, koji je odlučio slijediti njezine stope u modnom svijetu i već sada ima iza sebe nekoliko snimljenih editorijala. Točnije, nakon što se pojavio i snimio kampanju za jednu od najcjenjenijih i najtalentiranijih make-up artistica Pat McGrath, dospio je u sam centar pažnje.

Uz to iz dana u dan sve više liči na majku, što crtama lica, što dugom kosom, a njihovi su obožavatelji u nekoliko prilika zaključili kako zapravo izgledaju kao blizanci. 

Damian je rođen 4. travnja 2002. godine, a njegov otac američki biznismen Steve Bing isprva nije htio priznati očinstvo, već je izjavio kako je s Elizabeth imao samo kratku avanturu 2001. godine. Ipak, DNK test utvrdio je kako je Bing otac, dok mu je slavni glumac Hugh Grant jedan od šest kumova. 

  1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Gola razglednica: Najstarija sestra slavne obitelji pokazala zbog čega za nju kažu da je i najseksi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS