Kate i kraljica

Dama dostojna ordena pažnju plijenila zanimljivim šeširom!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta odlikovala je glumicu Kate Winslet ordenom britanskog kraljevstva. Oscarovka je blistala na ovaj važan dan, te s okupljim medijima podijelila dojmove iz Buckinghamske palače.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Oscarovka čija je slava krenula uzlaznom putanjom nakon megahita Titanic u kojem je glumila s Leonardom DiCapriom sada je odlikovana ordenom britanskog kraljevstva zbog svog doprinosa drami.

'Iznimno sam ponosna! Ovo je nevjerojatan trenutak, i na trenutke mi se čini da je ovo samo san', rekla je Kate koja je nakon 6 nominacija, napokon i dobila zlatni kipić 2009. za film 'Žena kojoj sam čitao'.

>> Nina Badrić naglasila obline poput Kate Winslet!

'Rekla mi je da je jako sretna što mi daje ovaj orden i pitala me volim li posao koji radim. Odgovorila sam kako volim, no ni približno kao što volim biti majka. Kraljica je dodala - majčistvo je jedini pravi posao, što je bila stvarno divna primjedba', ispričaa je Kate koju je jako dirnuo susret s Kraljicom Elizabetom.

Nakon službene dodjele, kraljica koja je ove godine proslavila 60. jubilej družila se sa svim odlikovanima. Kate je tom prilikom zasjala u kreaciji Aleksandra McQueena, s tradicionalnim britanskim šeširom. Uz Winslet odlikovan je i glazbenik Gary Barlow i to najvećim odlikovanjem britanskog kraljevstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS