'Nije mi lako'

PETKO OTIŠAO S RADIJA 'To je bio moj drugi dom'

showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko prolazi kroz veliku promjenu u poslu i karijeri. Dirljivim statusom oprostio se od Narodnog radija.

Dalibor Petko prolazi kroz veliku promjenu u svom poslu i karijeri. Nakon sedam uspješnih sezona u showu 'Glazbeni show Dalibora Petka' voditelj je odlučio otići s Narodnog radija. Tijekom 16 godina radio je, dajući sve od sebe, na promociji hrvatske glazbe i izvođača. Stekao je time veliko poštovanje kolega, ali i glazbenika, a donijelo mu je to i brojne obožavatelje diljem Hrvatske. Dalibor će sada nastaviti s televizijskom karijerom, gdje u sklopu IN magazina vodi emisiju 'Petkom s Petkom'. U dugačkom statusu na Facebooku objavio je vijest i dirnuo mnoge:

Dragi prijatelji,

'Bila je ovo moja posljednja emisija na Narodnom radiju. Došao je, eto, i taj dan! Izgurali smo sedam sezona i počeli osmu, no tu ova priča nekako stiže svome kraju. Hvala svim pjevačima koji su nam svih ovih godina dali svoje povjerenje, svim izdavačkim kućama i ljudima koji rade u glazbenoj industriji, koji su se zalagali za dobrobit svojih štićenika i izmišljali ponekad nevjerojatne kombinacije, svima onima poznatim i manje poznatim ljudima koji su nam omogućili da imamo bezbroj iznenađenja. No najviše HVALA svima vama koji ste nam dali svoju pažnju, minute i sate svog života i zbog kojih je 'Glazbeni show' bio mjesto u kojem su vladale zabava i pozitiva u inače, kažu, 'nepopularnom' radijskom terminu od 18 do 20 sati. Ako smo vas razveselili, odmorili od surove realnosti i barem malo unijeli veselja u vaš život, naša je misija ispunjena, a moje srce veliko. Bio je ovo sigurno najljepši period u mom životu i zahvaljujem svima koji su mi omogućili neka od najdivnijih sjećanja koja ću nositi u srcu dok sam živ. U ovom sam radijskom sustavu proveo nevjerojatnih šesnaest godina. Tu sam naučio posao i postao taj 'Dalibor Petko'. Nije mi lako otići. Tu je bio moj drugi dom, u kojem sam, a znaju to noćni tehničari, ponekad provodio više vremena nego u svom stanu. Tu je moja druga obitelj. Teško mi je, no sretan sam jer 'moju kućicu' čuva i dalje jednostavno najbolja ekipa. Ljudi koji rade na Narodnom radiju su, vjerujte mi, najbolji i zato je i taj radio takav. Dragi moji narodnjaci, stvarno vas volim i već mi nedostajete.

A vi, dragi prijatelji, bilo da vas osobno poznajem ili ne, ako ovo čitate, tako vas i osjećam. Neću nestati. Znate da me petkom imate na Novoj TV. Sutra imamo baš super emisiju (da se malo reklamiram). A što se ostalog tiče, vidjet ćemo. Radio je moja prva ljubav, a kažu da se takve nikad ne zaboravljaju. Jednom su me prozvali ambasadorom domaće glazbe. Malo je bilo pretenciozno, ali meni se to baš svidjelo. Zato ću to nastojati biti i dalje. Kakva god ona bila, naša je glazba NAŠA, a vjerujte mi, ne znam ljepšeg jezika za izražavanje ljubavi, osjećaja, sreće i tuge od ovog našeg, domaćeg. Bez obzira koji žanr voljeli. Zato ovaj lajk koji namjeravate stisnuti dajte za našu domaću glazbu i nemojte ju nikad prestati slušati. Puno vas volim i hvala još jednom na svemu. Bit ću uvijek negdje tu. Vaš Petko'.

OVDJE poslušajte koja to slavna pjevačica pjeva na bosanskom.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS