oboje su presmiješni!

Dalibor Petko prihvatio urnebesan izazov Britney Spears i pratitelje nasmijao do suza, tko ga je odradio bolje?

Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Nova TV 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dalibor Petko je na Instagramu objavio svoju verziju smiješnog videa Britney Spears.

Voditelj Dalibor Petko je na Instagramu objavio video kojim je svoje pratitelje nasmijao do suza.

Rekreirao je urnebesni video Britney Spears koji je ona početkom ožujka objavila na svojem Instagramu, a radi se o viralnom izazovu koji uključuje i jednu njenu hit-pjesmu.

"Kad malo predobro očistiš kupaonicu", napisao je pored snimke na kojoj pleše u tuš kabini i trljanjem obraza o staklena vrata "svira" prepoznatljive taktove iz pjesme "Toxic".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalibor Petko (@daliborpetko)

"Najjači si", Vrhunski", "Ti si show", "Predobar", pisali su mu pratitelji u komentarima dok ih je većina zalijepilo smajlije koji plaču od smijeha.

Petko ili Spears - tko je bolje odradio izazov? Svoje mišljenje otkrijte nam u anketi, a ovdje se prisjetite kako je to napravila pop princeza Britney, ali i njen dečko Sam Asghari.

Petko inače često svoje pratitelje na Instagramu zabavlja urnebesnim videima i fotkama te tranformacijama u poznate osobe, baš kao što je to radio i dok se natjecao u showu "Tvoje lice zvuči poznato". A Petko se ponovno vraća u popularni show Nove TV kao jedan od natjecatelja All stars sezone koja će okupiti osmero najboljih natjecatalja dosad.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS