Ispričao se

Dalibor Matanić dobio je spor protiv naše posrnule influencerice, sjećate se zbog čega su se uopće sukobili?

Dalibor Matanić - 8 Damjan Tadic / CROPIX 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Redatelj i influencerica ponovno su se susreli na suđenju, a protiv Matanića su odbačene optužbe.

Hrvatski redatelj Dalibor Matanić danas se pojavio na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu gdje mu je ponovljeno suđenje nakon što je viši sud ukinuo prvostupanjski pravorijek s kojim je bio oslobođen da je oklevetao influencericu Doris Stanković.

I u četvrtak je također oslobođen, piše Jutarnji list. Na suđenju su ponovno pročitani svi dokazi, a Matanić je kratko nadopunio obranu te ponovio da se ne smatra krivim.

''Već se godinama bavim dijelom i marketinškim poslom u okviru svoje profesije, kao i tzv. influenserstvom te moj komentar nije bio usmjeren na Doris jer nisam ni znao tko je ona, nego sam komentirao općenito takav način ponašanja tj. reakciju na ono što se dogodilo vezano za Cotton club u Poreču. Legitimno je njezino traženje neke vrste kompenzacije, ali restoran je reagirao da je nisu poznavali navodeći da nije bilo interesa. Reakcija, međutim, na njihovo odbijanje je bila ta da je nanijela štetu ugledu tog restorana. U tom influenserskom poslu prvenstveno je cilj da svi budu zadovoljni, a legitimno je i traženje kompenzacije. Stoga je moja reakcija bila komentar na njezino ponašanje prema restoranu i za to sam se već Doris ispričao'', dopunio je obranu Matanić.

Ponovio je i da protiv nje nema ništa osobno.

Sudac Marko Benčić je u konačnici odbacio optužbe protiv Matanića kao i prvi put jer ''smatra da su ispunjeni svi elementi uvrede, ali ne i kaznenog dijela uvrede''.

Podsjetimo, Matanić se s Doris sukobio još 2020. godine zbog njenih stavova o pobačaju. Više o slučaju pročitajte OVDJE.

Inače, ovo je prvi put da se redatelj pojavio u javnosti nakon što je priznao da je seksualno uznemiravao kolegice. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Znate li da Vuco ima prelijepu kćer? Ne voli se javno eksponirati, a evo čime se bavi

Omiljena televizijska forenzičarka u stvarnom životu ima još unikatniji imidž od ovog, ni najvjerniji fanovi ne bi je prepoznali!

Princ Harry ponovno posjetio London, zna se i koji je bio razlog njegova kratkog boravka ondje

Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac oglasio se prvi put nakon šuškanja da ima novu curu, sve je iznenadio: ''Kakva eksplozija...''

Povezana vijest Zanimljivosti Slovenka koju regija obožava objavila pjesmu bez riječi, poslušajte kako to zvuči: ''Nema teksta, ali ima osjećaj''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS