''istražuje se jedan mladić''

Kobni pad Liama Paynea s balkona snimile su nadzorne kamere: ''Vidi se trenutak kad se onesvijestio...'

Liam Payne Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Kobni pad Liama Paynea snimljen je nadzornim kamerama, a zbog bitnih detalja policija istražuje i jednog hotelskog radnika.

Tragičan trenutak kada je Liam Payne pao s balkona na trećem katu hotela u Buenos Airesu snimljen je nadzornom kamerom, tvrdi argentinska novinarka, piše The Mirror.

Bivši pjevač grupe One Direction preminuo je nakon pada dok je boravio u hotelu CasaSur u Buenos Airesu u Argentini. Zvijezda je bila na odmoru u zemlji, a početkom mjeseca je čak prisustvovao koncertu  Nialla Horana sa svojom djevojkom Kate Cassidy.

Televizijska novinarka Paula Varela izjavila je da snimka pokazuje kako je pjevač pao nakon što se onesvijestio na balkonu, ali otkrila je da vlasti to drže u tajnosti. Također je rekla da je noćni radnik hotela, koji je bio blizak s Liamom, predmet istrage koja pokušava utvrditi tko mu je nabavio drogu za koju se sumnja da je pridonijela njegovoj smrti 16. listopada.

''Postoji snimka koja nije objavljena u medijima, a na kojoj se vidi scena na balkonu gdje se vidi kako se Liam onesvijesti i, zbog mjesta na kojem se nalazi, tragično pada s tog balkona. Da je bio pored kreveta, pao bi na svoj krevet'', rekla je Paula, pišu strani mediji.

''Nije da je skočio namjerno. Ta snimka se nalazi u službenim spisima slučaja. Istražuje se mladić koji je radio noćne smjene u hotelu. On je bio dobar s Liamom. Prekršio je naredbu hotelskog menadžmenta. Koja je to naredba bila? Naredba je bila da ništa ne unosi u Liamovu sobu.", dodala je.

"Zbog dobrog odnosa koji je imao s Liamom, naručio mu je automobil preko jedne od aplikacija za taksi koje svi koristimo jer je Liam nešto želio. Učinio mu je tu uslugu, što je bila velika greška jer se sada istražuje, i ispituje se što je prevezeno tim vozilom. To je jedna od stvari koju istražitelji trenutačno proučavaju, a očito je da je ovaj hotelski radnik suspendiran. Bio je cijenjen član osoblja, dobar radnik, ali je prekršio naredbu koja je mogla imati fatalne posljedice'', nastavila je. 

Pjevačica koja je spojila One Direction oprostila se od preminulog člana, a više o tome pročitajte OVDJE.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok se šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

Pogledajte urnebesne obiteljske trenutke kraljevske obitelji s kojima se baš svaki roditelj može poistovjetiti!

Tenisač iz Splita, koji niže uspjehe, privatan život skriva od javnosti, ali je ipak poznato tko mu je najveća podrška

Povezana vijest Zanimljivosti Chandler iz Prijatelja napustio nas je prije godinu dana, prije smrti potrošio je milijune kako bi se izliječio od kobnih poroka

Povezana vijest Celebrity Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse, koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS