Šminka ili kirurgija?

Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu

Selena Gomez (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Selena Gomez stigla je u Cannes nakon emotivnog sloma zbog kojeg je bila i na rehabilitaciji.

U Cannesu je prošlog utorka započeo 72. filmski festival.

Radi se o jednom od najprestižnijih događanja u svijetu bogatih i slavnih, a osim važnih ljudi iz filmskog svijeta, crveni tepih redovito okupiraju i poznate manekenke te pjevačice koje mjesecima unaprijed biraju što će odjenuti za pojavljivanje na crvenom tepihu.

Među uzvanicima ove je godine i mlada pjevačica Selena Gomez, koja je blistala u seksi kreaciji sastavljenoj od duge suknje s visokim izrezom te kratkog topića u stilu korzeta.

Ipak, najviše pažnje svakako je privuklo njezino lice koje je izgledalo drukčije nego inače, kao da je pjevačica nešto "radila na njemu".

Iako je jasno da tu postoji i težina profesionalne šminke, njezino lice, posebno oči, izgledali su zategnutije nego inače.

Atraktivna brineta tako se odlučila za deblju, mačkastu liniju na očima te crveni ruž, koji je njezinoj pojavi dao dodatnu dozu glamura.

Nakon toga, Selena se pojavila i u plavo-zlatnom izdanju na photocallu za film "The Dead Don't Die", na kojem joj je lice ponovno izgledalo bitno drukčije, što vam ostavljamo da prosudite sami u našoj galeriji.

Iza bivše Disneyjeve zvijezde teško je razdoblje borbe s depresijom te emotivnog sloma, posebno nakon što se njezina velika ljubav, pjevač Justin Bieber vjenčao s manekenkom Hailey Baldwin.

Selena se tada po tko zna koji put povukla iz javnosti te s društvenih mreža kako bi se oporavila, a teško vrijeme očito je ostavilo traga i na njezinu fizičkom izgledu. 

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Nakon tjedan dana čekanja: Kate Middleton i princ William napokon su upoznali nećaka Archieja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS