Nazvala ga suprugom

Njegova mama nije odobravala djevojke prije nje, no ona je sve opčinila: Slavni par vjenčao se u tajnosti?

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Cristiano Ronaldo fatalno se zaljubio u Georginu Rodriguez 2017. godine kada ju je spazio u jednom luksuznom dućanu u kojem je radila.

Georgina Rodriguez na Instagramu je nazvala Cristiana Ronalda "suprugom" te pokrenula glasine o tajnom vjenčanju.

"Sretan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo sretan. Ne mogu tražiti više od života. Samo puno zdravlja za moju obitelj i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cvijeću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu - našu djecu. Volim te", poručila je Ronaldu Georgina na Instagramu s nekoliko fotografija s obiteljske proslave.

Nije dugo trebalo da ponovno krenu glasine kako se par vjenčao u tajnosti. Posljednji put Ronaldo je takve priče demantirao u studenom prošle godine da se djevojkom vjenčao na romantičnom putovanju u Africi.

"Čestitam mojoj ljubavi. Želim ti predivan dan, ti si izvanredna žena i divna majka našoj djeci. Volim te", poručio joj je zaljubljeni nogometaš za kojeg ne postoji niti jedna druga od 2017. godine kada je ugledao Georginu u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je ona tada radila.

Među njima je dodatno zaiskrilo u VIP djelu jednog noćnog kluba u kojem je održan after-party Dolce & Gabbana revije, uslijedio je prvi spoj u Disneylandu, a zatim i njezin otkaz, jer se njezinim šefovima nije sviđala medijska pažnja koju je dotična dobila.

Već 2017. godine Georgina je nogometašu rodila kći Alanu, jedino biološko dijete, dok su mu surogat-majke prethodno rodile troje djece.

Ronaldo je jednom prilikom priznao i kako njegova majka, s kojom je vrlo blizak, jedva čeka njegovo vjenčanje, pa bi to bilo ostvarenje snova za sve. Iako gospođa nije bila naklonjena njegovoj bivšoj djevojci Irini Shayk, Georginu je navodno u potpunosti prihvatila, a kad dođe do toga, bit će to svakako vjenčanje godine!

Osim ako se Georgina nije šalila te je već postala "gospođa".

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS