dosadila im njihova vila

Pogledajte luksuz u kojem uživaju Ronaldo i njegova Georgina za 30.000 kn na tjedan

showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez smjestili su se s djecom u vilu na otoku Madeira.

Čini se da je nogometašu Cristianu Ronaldu (35) dosadila njegova vila sa sedam katova vrijedna sedam milijuna funti u portugalskom gradu Funchaiu, pa je našao novo mjesto za izolaciju od koronavirusa.

Naime, Cristiano se sa zaručnicom Georginom Rodriguez (26) i četvero djece preselio u luksuznu vilu na otok Madeiru. Par se smjestio u kuću blizu mirnog ribarskog sela, a njezin tjedni najam iznosi 3.500 funti (oko 30.000 kuna), piše Daily Mail

Skupocjena vila ima bazen, prostoriju s igračkama, šest spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu, privatnu teretanu i dvije kuhinje. U kući se također nalazi velika dnevna soba, blagavaonica, a s vanjske strane ima i roštilj. 

Uz vilu dolazi i veliko parkiralište. Nedavno su se i Ronaldo i Georgina pohvalili kako trče na uzbrdici pokraj kuće. "Moja predivna partnerica za vježbanje", pohvalio se nogometaš zaručnicom. 

Kako pišu strani mediji, Cristiano nije tijekom izolacije smanjio tempo treniranja, pa koristi stadion u Madeiri koji pripada nogometnom klubu C.D. Nacional. Samo za Ronalda ga je otvorio predsjednik kluba Rui Alves.

Inače, nogometaševo bogatstvo se procjenjuje na 460 milijuna dolara, a s talijanskim Juventusom ima ugovor prema kojem dobiva plaću od 64 milijuna dolara godišnje. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Dok se on zabavlja s bivšom ženom i kćerima, sadašnja mu šalje poruke da joj fali

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS