Pre-emmy show

Ukrala pažnju na crvenom tepihu, a zatim pokazala sve iza scene!

showbuzz DNEVNIK.hr

Tjedan dana prije pravog Emmyja, održala se svečana večera Creative Arts Emmy nagrade koja je privukla mnoga TV lica. No svi su pali u drugi plan kada je stigla Heidi Klum...

Emmy je najpoznatija TV nagrada, a tjedan dana prije glavne svečanosti održana je svečana večera u Los Angelesu za Creative Arts Emmy. Heidi Klum voditeljica je modnog showa 'Project Runaway', a na crveni tepih stigla je uz pratnju suradnika Tima Gunna.

>> Objavljene nominacije za ovogodišnji Emmy: Tko će pobijediti?

Zablistala je u haljini Rolanda Moure, a da je uzbuđena cijelim događajem, pokazala je i na svojem Instagramu gdje je podijelila nekoliko fotografija s priprema, te iza scena prije nego li je podignula svoj kipić u kategoriji 'Outstanding Host of a Reality Competition programme'.

Crvenih tepihom prošetale su glumice Malin Akerman u crnoj vintage haljini Victora Coste, Katharine McPhee bila je šarmantna u pastelno ružičastoj , Lisa Rinna u crno-bijeloj haljini, dok je Cat Deeley podabrala jednostavnu bijelu s prorezom. Na Emmy je stigao i poznati glumac iz komedija Seth Green sa suprugom Clare Grant.

Serija 'Igra prijestolja' osvojila je kipića u dvije kategorije;' Special Visual Effects' te 'Make-up For A Single-Camera Series', a i slavni kuhar Anthony Bourdain osvojio je 2 kipića.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS