Pobjednica Eurosonga

Bradata pjevačica bila u vezi s jednim srpskim pjevačem!

showbuzz DNEVNIK.hr

Niti jedan pobjednik Eurosonga nije dobio toliko pažnje kao Conchita Wurst. Navodno je bio i u vezi s jednim srpskim pjevačem...

Prije nego li je postao Conchita Wurst bio je Tomas Neuwirth. Srpski Alo.rs piše kao je pradati pjevač koji se oblači u ženu dugo živio u Beču, a bio je u vezi s jednim srpskim pjevačem. Sve je to otkrio prijatelj austrijskog pjevača koji je odnio pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

Ovo je dečko pobjednice Eurosonga!

'Poznajem Conchitu još iz vremena dok je bila Tomas. Tada je odlazila u srpske klubove i otkidala na narodnjake. Tada se povezala s jednim srpskim pjevačem koji često gostuje u Austriji. Nemojte me tjerati da mu spominjem ime, jer je danas sretnno oženjen. Ona je dolazila na sve njegove nastupe i preko menadžera je uspjela doći do njega. Od tada su viđani zajedno svaki put kada je on dolazio u Beč i zajedno su odlazili kad on završi nastup', ispričao je njezin poznanik Danijel Đurić.

Bradata pjevačica bila je zaljubljena  preko ušiju, no njih dvoje su brzo i raskinuli jer nije htio ugroziti svoju karijeru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS