Četvrta beba

"Nemarni" Rooney postaje ponovno tata: Coleen objavila da je opet trudna!

showbuzz DNEVNIK.hr

Wayne i Coleen Rooney imaju već sada veliku obitelj, roditelji su tri dječaka. A sada je Coleen objavila da uskoro stiže i četvrta beba u obitelj.

Nedavno se Coleen Rooney svijetu požalila na to koliko je njezin suprug neposlušan i nemaran kad su kućanski poslovi u pitanju, a sad je otkrila da im uskoro stiže i četvrto dijete. Supruga nogometaša Waynea Rooneyja potvrdila je tako na Twitteru da će se njihova obitelj uskoro proširiti.

Nedavno je na ljetovanju pokazala zaobljeni trbuščić pa više nije imalo smisla od javnosti kriti sretnu vijest. "Jako sam sretna. Vijest o trudnoći nikad nisam opovrgavala, ali sam je pokušavala zaštititi. Sad je sve sigurno i provjereno - četvrta beba je na putu", napisala je na Twitteru poznata 31-godišnjakinja.

Prije nekoliko dana požalila se da joj život uz Waynea nije med i mlijeko te da kućanske poslove i obaveze izvršava isključivo sama. Ipak, to ih nije omelo u širenju obitelji.Coleen i Wayne inače su zajedno već 15 godina, od toga u braku devet. Kao kruna ljubavi tu su njihova tri sina, sedmogodišnji Kai, četverogodišnji Klay te jednogodišnji Kit. Iako dosad pomoć u kućanskim poslovima i obvezama oko djece nije trebala, očito je da će Coleen uskoro morati nekog zaposliti da joj pripomogne.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS