mama coco

Trudna već 6 mjeseci: 'Gdje je moj trbuščić? Sve je otišlo u grudi'

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna je po svojem bombastičnom tijelu, a Coco je sada odlučila uvjeriti sve svoje kritičare kako nije uopće trudna upravo u suprotno.

Model i zabavljačica Coco, supruga slavnog glumca i repera Ice T-a, trudna je već 6 mjeseci. Mnogi ni ne vjeruju kako je ona uopće trudna, te da njezino dijete zapravo nosi surogat majka, no Coco je odlučila svima objasniti da to nije uopće tako.

Nepoznate činjenice o slavnoj stražnjici - Dobrodošli u Coco svijet!

Ljepotica bujnih oblina godinama aktivno vježba, pa se na njezinom mišićavom tijelu tek sada u 6 mjesecu trudnoće lagano nadzire trudnički trbuščić.

'Pitali ste me gdje je moj trbuščić? Pa, izgleda da je sve otišlo u grudi! Sada sam trudna 26 tjedana i trbuščić se lagano nadzire. Sretna sam što sam trudna, a jednino što se promijenilo to da nosim manje potpetice, smanjila sam vježbanje na dva puta tjedno, nemam neke posebne zahtjeve za hranom, a dobila sam svega 2,5 kile', otkrila je Coco koja nosi djevojčicu. Već se zna da će se malena zvati Chanel Nicole.

Coco je poručila da ne mora nikome ništa dokazivati, njezin trbuščić raste, a često je i kod liječnika jer ima visoko rizičnu trudnoću jer je starija od 35. Kako sada stvari izgledaju, sve je dobro.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS