pravi izbor za nju

Zvijezda filma "Povratak u budućnost" obilježila 35 godina od njegova izlaska, zbog bolne situacije nije bila u nastavcima

showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Wells je u znanstveno-fantastičnom hitu utjelovila Jennifer Parker, djevojku Martyja McFlyja kojeg je odigrao slavni Michael J. Fox.

Claudia Wells (53) imala je 18 godina kada se proslavila u filmu "Povratak u budućnost", a nije se pojavila u nastavcima popularne franšize. 

Glumica je u petak viđena u sushi restoranu u Los Angelesu s prijateljima kako obilježava važan događaj, godišnjicu filmskog hita. Upravo je tog dana, 3. srpnja prvi nastavak franšize "Povratak u budućnost" proslavio 35 godina od svog izlaska. Glumica je u trapericama i cvjetnoj bluzi sa smiješkom na licu pokazala kako i u 54. godini života odlično izgleda. 

Važnom godišnjicom se pohvalila i na Instagramu na kojem je objavila fotografiju poljupca iz filma. "Mislim da je 35. obljetnica "Povratka u budućnost" vrijedna poljupca", istaknula je. 

Claudia je u znanstveno-fantastičnom hitu utjelovila Jennifer Parker, djevojku Martyja McFlyja kojeg je odigrao slavni Michael J. Fox. Kultni film je govorio o putovanju kroz vrijeme, a Wells se nije pojavila u sljedeća dva nastavka jer joj majci bio dijagnosticiran rak. 

"Moja mama je bila u četvrtoj fazi limfoma.. Imala sam toliko toga u privatnom životu što mi se događalo i nikada nisam razmišljala o tome da budem dio nastavaka. Duboko u sebi sam znala da je to pravi izbor za mene", istaknula je glumica 2017. 

Zamijenila ju je zvijezda serije "CSI" Elisabeth Shue. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS