prati je više od milijun ljudi

Bujna Slavonka raskošne obline ugurala je u mrežasti kombinezon, pa vjernim fanovima poručila: ''Kao što ste i očekivali!''

Claudia Rivier - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Bujna Slavonka Claudia Rivier novom je fotografijom raspametila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Claudia Rivier, mlada djevojka koju Hrvati znaju pod nadimkom bujna Slavonka, dokazala je zašto ju taj epitet prati.

Novom fotografijom u mrežastom kombinezonu raspametila je pratitelje, a jedan pratitelj isječkom iz filma ''Maska'' gdje liku ispadaju oči i jezik dao je do znanja koliko mu se ova fotografija svidjela.

''Baš kao što ste i očekivali'', napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj je bujna stražnjica bila u prvom planu dok je sjedila na kauču u svom dnevnom boravku.

Claudia na Instagramu ima više od milijun pratitelja, a o njezinim nevjerojatno bujnim grudima, za koje tvrdi da su prirodne, pisali su i svjetski mediji.

"Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih... I dodatnih 30 kilograma", napisala je jednom prilikom Claudia na svojem profilu na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Hrvatski glumac u šoku nakon neugodnog iskustva s naše obale: ''Nigdje još ovo nisam doživio!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović istaknula nevjerojatno uzak struk u crvenoj suknji, izgleda sve mlađe i mlađe!

Povezana vijest Celebrity Ženi koja je glumila Isusa prijete smrću, ona teško podnosi svu mržnju usmjerenu prema njoj

Povezana vijest Celebrity Preminula zvijezda realityja, imala je samo 31 godinu: ''Svoje posljednje trenutke odlučila je provesti radeći ono što voli...''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova novim fotkama s odmora opet potaknula priče o vezi s kolegom, ne žele potvrditi, ali sve se čini jasno!

Povezana vijest Celebrity Mama Hajdukovca kao Pipi djevojka: Pogledajte legendarne prizore koji su sve vratili u prošlost, evo kako je reagirala Sasso!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS