Povratak na male ekrane

Proslavila ju je uloga glupave Kelly Bundy, život ju nije mazio, a ovako Christina Applegate izgleda danas

Christina Applegate (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Christina Applegate ima 47 godina, a upravo ju gledamo u odličnoj Netflixovoj seriji "Dead To Me".

Plavokosu glumicu proslavila je uloga u hit seriji 90-ih godina "Bračne vode".

Christina Applegate postala je svjetski poznata ulogom atraktivne, ali glupave Kelly Bundy u Foxovoj uspješnici "Married... with Children" i iako je kasnije ostvarila još podosta filmskih i televizijskih uloga, uvijek će biti zapamćena upravo po spomenutoj.

Glumica danas ima 47 godina, a trenutno ju gledamo u odličnoj Netflixovoj seriji "Dead To Me" koja zasad ima samo jednu sezonu. Serija prikazuje neobično žensko prijateljstvo i tugu zbog teških životnih okolnosti, a Applegate posebno oduševljava u ulozi udovice kojoj je nepoznata osoba automobilom udarila supruga te ostavila da premine na cesti.

Lik Jen zatim kreće na grupne terapije na kojima joj baš svi idu na živce, no tamo upoznaje neobičnu Judy s kojom se ubrzo sprijatelji. Uz tugu, nespavanje, opijanje i novopečeno prijateljstvo, Jen pokušava ostati uspješna u poslu nekretninama te sačuvati zdrav razum, a osim toga saznati i tko je krivac za smrt voljenog supruga.

Applegate je oduševila kritiku i gledatelje ulogom cinične Jen koja unatoč svemu ima veliko srce, no dobro pazi kome će to pokazati, a mi smo se odlučili prisjetiti kako je glumica izgledala na počecima karijere.

Iza nje su dva propala braka te borba s karcinomom dojke koji joj je uklonjen 2008. godine nakon duple mastektomije, no glumica i bivša plesačica ističe kako ju je to naučilo zdravijem načinu života i većoj hrabrosti. U listopadu 2017. godine glumica je otkrila kako je uklonila i jajovod i jajnike kako bi dodatno smanjila rizik od ponovnog vraćanja raka.

Od 2001. godine do 2005. bila je u braku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Jonathanom Schaechom, a kao razlog prekida naveli su "nepomirljive razlike". 2009. godine glumica se počela viđati s glazbenikom Martynom LeNobleom, a zaruke su pale već sljedeće godine na Valentinovo. Brak je sklopljen 2013. godine u njihovom domu, a par zajedno ima i kćer Sadie Grace koja je rođena 2011. godine.

Između ta dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Leeom Grivasom, a paru je problem stvarala njegova ovisnost o drogama. 2007. godine Christina se vratila na male ekrane s prilično uspješnom serijom "Samantha Who?", no ubrzo je saznala kako se njezin partner predozirao što ju je slomilo.

Glumica je poznata i kao vegetarijanka te borac za prava životinja, pa je 2007. godine bila zaštitno lice jedne reklame za slavnu udrugu PETA.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS