Mobitel ga otkrio

Zaljubili su se mladi i na početku slave, ludo se voljeli, a onda je otkrila da ju je mjesecima varao

Christina Milian i Nick Cannon (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevačica i glumica Christina Millian otkrila je kako je uhvatila svog bivšeg dečka Nicka Cannona da ju vara.

Američka pjevačica i glumica Christina Milian otkrila je tužnu priču iz svog života. Ljepotica je, naime, svoju prvu veliku ljubav Nicka Cannona uhvatila u prevari tako da ga je mjesec dana uhodila i potajice mu provjeravala mobitel - sve dok nije našla dokaz da ju onaj koji joj govori da ju voli zapravo vara. 

Iako je od njihove ljubavne priče prošlo više od 14 godina, Christina je priznala da je to traumatično iskustvo trajno obilježilo njezin život i narušilo joj povjerenje u muškarce, zbog čega dugo nije mogla biti opuštena i prepustiti se osjećajima. 

Naime, 2005., nakon dvije godine veze s producentom, glumcem i glazbenikom Nickom Cannonom Christina je posumnjala da ju on vara. Nakon što je nekoliko tjedana imala loš predosjećaj, Christina je potajno provjerila mobitel svog dragog i imala što vidjeti - pronašla je poruke drugih žena. 

"Mjesec dana sam čitala njihove poruke. Nisam mogla vjerovati da se to događa pod mojim krovom, on je živio sa mnom u mojoj kući. Bila sam šokirana. Nastavila sam čitati i čitati, nakon mjesec dana imala sam toliko dokaza o nevjeri da više ništa nije mogao negirati", otkrila je danas 37-godišnja Christina. 

Svog dečka suočila je uživo sa svim dokazima i par je ubrzo prekinuo. 

Christina se zaljubila u Nicka 2003. godine kada su zajedno glumili u jednoj tinejdžerskoj romantičnoj komediji, a njihova romansa trajala je dvije godine, nakon čega je Nick krenuo dalje i ubrzo oženio glazbenu divu Mariah Carey. Njihov brak trajao je šest godina, no i dalje su u sjajnim odnosima zbog njihovo dvoje djece, 8-godišnjih blizanaca. 

Osim Nicka, Christinu je prevario i zatim ostavio i njezin bivši suprug i otac njezine kćeri Violet Madison, koji je uhvaćen kako ju vara samo nekoliko mjeseci nakon njihova vjenčanja 2009. 

Danas Christina mašta o udaji za pjevača Matta Pokoru, s kojim trenutačno očekuje svoje drugo dijete. Čini se da je na kraju ipak pronašla svoju sreću i muškarca koji ju zaslužuje.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Od crvenokose djevojčice do 28-godišnje seksi dive: Nogama kćeri poznate glumice nema kraja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS