pohvalila je i kolegica

Pripijena haljinica savršeno je naglasila njezinu poznatu figuru, dok je bijeg od vrućina potražila uz bazen

Christina Aguilera (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Nalet vrućine", napisala je Christina Aguilera uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen, a na račun koje je prikupila stotine komplimenata vjernih obožavatelja.

Pjevačica Christina Aguilera nema problema s privlačenjem pažnje na društvenim mrežama, a slavna glazbenica obožavatelje je ostavila bez daha i ovoga puta. Pozirala je u pripijenoj crvnoj haljinici protekloga vikenda ne bi li se zaštitila od velikih vrućina koje su pogodile Los Angeles posljednjih dana.

"Nalet vrućine", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen, a na račun koje je prikupila stotine komplimenata vjernih obožavatelja. "Wow, kraljice", komentirala joj je kolegica Demi Lovato.

39-godišnja Aguilera vrijeme karantene provela je u društvu svog partnera Matthewsa Rutlera (35) i djece, a čini se kako im je svima zajedničko vrijeme dobro došlo.

Christina je inače tijekom svoje blistave karijere prodala više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, a časopis Time 2013. godine uvrstio ju je među 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Prema Rolling Stoneu, Aguilera je jedna od najboljih američkih pjevačica svih vremena, a dosad je dobila pet nagrada Grammy.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS