Malo je čitao

Slavni glumac tvrdi: 'Mojsije je bio šizofreničar!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac iznio je svoje mišljenje o biblijskom liku!

Jedna od najvećih biblijskih priča napokon će dobiti svoju hollywoodsku adaptaciju, a za to su se pobrinuli redatelj Ridley Scott i njegov Mojsije, Christian Bale. Slavni glumac u nedavnom je intervjuu opisao biblijski lik Mojsija kao 'barbara' i 'šizofreničara', piše Independent.

'Čini mi se da je lik bio šizofreničar te je bio jedan od najvećih barbara za koje sam ikada čuo', rekao je Bale na press konferenciji u Los Angelesu.

Glumica srpskog porijekla Sandra Blažić očekuje drugo dijete sa slavnim glumcem Christianom Baleom

Glumac je priznao da 'nije imao pojma' o Mojsiju i njegovom životu prije snimanja filma 'Exodus: Of Gods and Kings', no za ovu se ulogu odlučio dobro pripremiti pa je tako pročitao dosta literature o Mojsijevu životu.

'Bio je vrlo problematičan, burno bi reagirao i bio je dosta nepredvidljiv', ovim je riječima glumac opisao svoj filmski lik. "No, najveće iznenađenje je Bog. On je bio isto toliko nestalan', dodao je.

'Exodus: Of Gods and Kings' govori o životnom putu Mojsija i izabranog Božjeg naroda, koji su bili porobljeni od strane egipatskih faraona. Mojsije je tijekom svog života počeo komunicirati s Bogom, koji mu je naredio da oslobodi svoje ljude i povede ih u Obećanu zemlju. Faraon Ramzes nije se želio samo tako odreći besplatne radne snage pa mu je Bog poslao apokaliptične kazne poput najezde skakavaca, krvave kiše i slično. Film će u kina doći u prosincu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS