Sve otkrila

'Prostitutke u Cannesu naplaćuju 228 tisuća kuna noć! Ja ne vrijedim toliko'

showbuzz DNEVNIK.hr

Filmska industrija uvijek je bila i magnet za prostituciju, a izgleda da se najelitnije prostitutke nađu u Cannesu za vrijeme filmskog festivala.

Slavna manekenka Victoria's Secreta i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen otkrila je neke zanimljive detalje s insajderskih partija na filmskom festivalu u Cannesu.

'Jeste li znali da u Cannesu ima prostitutki koje naplaćuju 228.000 kuna za noć? Puno modela odlazi tamo kako bi dodatno zaradile. Ja sigurno ne vrijedim 228.000 kuna. Zapravo i nemam baš nešto za ponuditi', našalila se 28-godišnja manekenka u intervjuu za francuski časopis Du Jour.

Inače, modeli, glumice i starlete dolaze u Cannes ne samo radi promocije filmova. Čast izuzecima, za mnoge djevojke to je prilika da dodatno zarade.

Ponudio joj milijun dolara kako bi provela noć s njim!

Najviše plaćaju bogataši sa Srednjeg Istoka otkrio je Elie Nahas koji je 2007. uhićen jer je vodio lanac prostitucije u Cannesu, piše Daily Mail. Prije par godina je i poznati britanski model Kelly Brook bila uvučena u isti problem kada joj je jedan bogataš ponudio milijun dolara da provede noć s njim a ona ga je javno odbila.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS