Nije ga štedjela

Potpredsjednik SAD-a razbjesnio slavnu manekenku, javno mu rekla što misli o njegovu postupku

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Chrissy Teigen naljutila je izjava Mikea Pencea da mu test na koronavirus baš i nije bio ugodan.

Supruga glazbenika Johna Legenda i poznata manekenka Chrissy Teigen poprilično se naljutila nakon izjave potpredsjednika SAD-a Mikea Pencea o njegovu iskustvu testiranja na koronavirus.

"Test je bio brz, ali ide duboko u sinuse i nije baš ugodno. Ovo je vjerojatno dobra prilika da ponovim: ako nemate simptome, ne trebate se testirati", izjavio je i dodao kako je test bio invazivan i da je desetak minuta imao tampone u nosu.

Chrissy se na njegov komentar osvrnula na društvenim mrežama i oštro mu odlučila odgovoriti, i to opisavši svoje iskustvo porođaja.

"Vagina mi je bila razderana do anusa dok sam rađala Lunu. Imala sam vaganus. Je*** tvoju bol od tampona. Morali su mi uz krevet staviti vreću za smeće da pokupe moju krv dok su me šivali, a onda sam morala piškiti s bocom vode kako bi me manje boljelo iduća tri mjeseca. Da, tampon, kladim se da je bilo teško", napisala je bijesna Chrissy na Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

S njom se složila i glumica Sarah Thyre, koja se također prisjetila svoje porođajne boli.

"On kuka kako mu je test za koronu bio invazivan. Oprosti, ja sam imala više ruku uguranih u vaginu dok su mi pokušavali izvući dijete iz mene, a ti kukaš zbog tampona u nosu koji bi mogao spasiti milijune života. J*** se", napisala je Sarah.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS